Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Go to Hollywood! evergreen 6

Tudjátok, a mi falunk olyan kihalt környék, ezért mindig itt szokták forgatni az összes zombi filmet. Múltkor is volt castingozni az egész család. Elvittük az Öreg Vámpírt is, hozta a Csincsillát, de mondták, hogy idén nem lesz már Alkonyat film, oszt nem köll a vérfarkas. Az Öreg Vámpírt meg tegyük el a koporsójába, azt ha mégis lesz Drakula folytatás, szerződtetik rá. Persze csak ha addig jól konzerváljuk viszkivel.
Aztán kerestek még élő embereket is, az „Eleven testek” című horrorfilmhez. Hát jelentkeztünk a Részeges Ilcsivel, hozta a gyerekét is. Nekem azt mondták, hogy gyúrjak még erre a zombi szerepre, mert nincsenek elég jól kirohadva a fogaim, és nem is zöldek. Azóta kemény láncdohányos lettem, dolgozom az ügyön. De jövőre lesz a Leszbikus Notredámi Toronyőrnő castingja, arra előjegyeztek. Mert púpos is vagyok, meg tiszta csipa a bal szemem, hunyorgok mint Quasimodo! (Csincsilla mindig a párnámra teszi a seggét, amióta bent alszik az ágyamban. Szemgyulladást kaptam tőle. Egyszer még ebolás leprapestist kapok, mert a kutyák mind bent laknak a házban.) No leszbikus azért nem vagyok, de még lehetek! Az Ilcsinek bezzeg mindig olyan mákja van! Most is csak ránéztek, azt egyböl kiszúrták, hogy milyen jól dülöngél! Rögtön szerződtették zombinak. Meg ma is cipőpasztával mosott fogat, csak úgy csillog a fényben az a két szép fekete foga. Mert a többi tavaly kihullott neki a sok piától. Beszélni már nem tud, ezért csak ilyen statiszta lesz. De azért majd kell párat vicsorognia, mert kell a reklám a fogorvosi rendelőknek. Ők szponzorálják a filmet. Mondták Ilcsinek, hogy autentikus zombifeje van –ezt eddig is tudtuk róla! Az Ilcsi gyereke meg félig roma, meg is jegyezték, hogy milyen szép indián kislány! Rögtön ráosztották a Pocahontas főszerepet. Azt morgott az Ilcsi, mert nem játszhat egy filmben a gyerekével. Mer milyen gagyi ez a filmgyár, hát mér nem csinálnak egy rendes mozit, ahol Pocahontast megharapja a zombi, üldözik a vérfarkasok, és a végén felfalja az Öreg Vámpír! Hát hadd játszon már az egész család egy filmben! Felajánlottam ezeknek az anti-kreatív rendezőknek, hogy jövőre rittyentek nekik egy ilyen forgatókönyvet. Hadd örüljön szegény Ilcsi...
Igazából a fiamnak kellett volna eljönnie a castingra, mert őneki már nagy gyakorlata van ebben. Sírásóként dolgozott éjjel a temetőben. Ő már sok csontot kiásott a családi sírokból, mikor rájuk kellett temetni az újabb generációt. De sohasem fürdött le utánna, azt mindig úgy feküdt be a Sári rózsaszín plüss ágyába, mert ott aludt, ha már Sári úgyis a koleszban lakik. Kevés a hely itt, na. A fiam azért nem tudott eljönni velünk, mert Tihamér miatt őt is körözik. Vettünk neki ezért jegyet a repülőre, ami pont nem zuhant le, és azóta Ausztráliában nyaral. Talált egy új állást is, felvették birkapásztornak. Elvegyül ott a juhok meg az aboridzsik között. Nem találja meg a rendőrség! Azt mondta, ott is minden lakatlan és sok zöld terület van, lehet nagyokat kertészkedni. Beíratkozott didzseridzsó tanfolyamra, de aztán rájött, hogy azt nem szívni, hanem fújni kell. Posztolt a fészbukon kengurus szelfiket, szóval már aklimatizálódott a gyerek.
Sárikát meg felvették az Éhezők Viadalába. Mivel hasonlít az előző főszereplőre, aki tavaly éhen halt. Nem fogják észrevenni a nézők a cserét! Már évek óta készült erre a szerepre, mert nálunk otthon sosincs kaja. Amióta megszülettek a férjem unokái, mindig üres a hütőszekrény. Illetve a múltkor volt benne hús, mert beleült a csivava. Szépen kinyalta a parizer cafatokat az aljáról, már nem is kell kipucolnom! Én amúgy húsz kilót fogytam, a Sári meg tizet, már kilógnak a bordáink. Ha nyáron sokat napozunk, elmehetünk Etióp éhezőnek dokumentumfilmbe. Az Öreg Vámpír az csak hízik, mert mindig a vérünket szívja. A kutyákat meg már rég megettem volna, ha nem lennék vegetáriánus. No, vége az éhezésnek, kaptunk előleget a filmgyártól! Mert eladtuk a lelkünket...(A férjemről megállapították, hogy neki nincs lelke, ő majd csak a gázsit kapja, véres hurkában.) Oszt a lányom már keményen gyakorolja a célba lövést. Sárinak vettünk íjakat, azzal lövöldözi a galambokat. Mert van itten annyi madár, mint a Hicskok filmben. Mindig leszarják a kertibútort. Múltkor már egy varjú is ideszokott. Károgott itt nekem a vészmadár, de nem sokáig élt a büdös dögje! Lelőtte a Sári, abból főztem vacsorát a Vámpírnak. Remélem, hogy gólya nincs Zombifalván. Az nagyokat tud ám fosni!
Azt nyilazgat nagyban a Sárika, össze-vissza a kertben. Hát véletlenül (!) seggbelőtte a szomszéd vadászkutyáját. Több se kellett a szomszédnak. Jött a vadász a sörétes puskával, üldözött minket egész este. Megvolt a napi sport, volt nagy futkorászás! Sajnos eltalálta egy sörét a bal térdemet, azóta sántítok. Mikor bemegyek a Mozgássérült Irodába segélyért, már előre köszönnek. Mert én eddig csak púpos voltam, de most már sánta is. Mondta a féllábú igazgató, hogy szerez nekem támogatást a Hülye Járások Minisztériumában. Sárika meg gósz tu Hollivúd, lesz nagy karrier, dül a lóvé! Végre vehetünk a Vámpírnak új fogsort, Ilcsinek csadort, nekem meg dzsigolót. Láttam is a katalógusban leárazott olasz maffiózót. Igaz már kopaszodik, meg kicsit bandzsít, de mi csak akciósat vásárolunk, mert spórolni kell, mondja mindig a férjem. Don Lujdzsinak fogom hívni a dzsigolómat.. Megtanítom apportírozni is, csak nehogy összevesszen a kutyákkal a gumicsirkén.

Formularbeginn

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14204
30 nap: 396
24 óra: 12