Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HALLOWEEN, DRACULA

Minálunk Ausztriában a Halloween egy bejáratott ünnep, ilyenkor a gyerekek szabadon trollkodnak az utcákon: ízléstelen jelmezekbe öltözve rohangálnak házról-házra, és édességet koldulnak: "Trick or Treat!" Ha nem adok nekik semmit (márpedig sohasem adok) akkor kiborítják a kukát, és felrobbantják a postaládát. Néha bele is szarnak a virágládákba (ez akrobatikus mutatvány). Én utálom a Halloweent meg a hülyegyerekeket, mert én egész évben zombivámpír vagyok, és ebből nem csinálok viccet! A férjem meg ugye szintén vámpír, már kétszázhatvannégy éve. Én sose megyek ki az utcára nappal, és mindig éjszaka vagyok ébren, a párom pedig még a napfényt is kerüli. Behúzott függönyök mögött vámpírkodik most is a díványon. A gyerekek sírva menekülnének, ha tényleg tudnák, hogy kik vagyunk! De ők persze nem is sejtik, ezért belekönyökölnek a csengőbe minden Halloweenkor! Egész este folyton nyomják a csengőt, a kis rohadékok. Van pofájuk igazi vámpírokat idegesíteni, még szerencse, hogy türelmesek vagyunk. A 3 darab vérfarkas, akik velünk laknak (farkaskutya formájában) acsarkodva őrjöngenek a kerítésen át. Úgyhogy örüljenek a kis szarosok, hogy nem nyitunk ajtót nekik...

Apám meg (jó vámpírhoz illően) egyenesen Halloween éjjelén született, ezt nem lehet überelni. Erről jut eszembe, hogy fel kell őt köszöntenem, a hatszázhatvanhetedik születésnapján. Csak gyetryákat ne kérjen a tortájára! Amúgy tavaly vettünk neki olyan gyertyákat, amik azonnal újra meggyulladnak, miután elfújják őket. Piromániás az öreg, bejött neki a buli. Egész nap fújogatta a 666 darab gyertyáját... Fűteni már nem is kellett a lakásban, olyan meleg volt a sok gyertyától, mint a pokolban.

Nővérem, a Lujza péntek tizenharmadikán született, teliholdkor. Ő egy igazi boszorkány. Én pedig karácsony éjszaka születtem, ennél nincs is különlegesebb születésnap. Különlegesen szar: soha nem kapsz ajándékot a szülinapodra, ha szenteste születsz! És ha ez még nem elég félelmetes nektek, kedves Olvasók, akkor most jön a legnagyobb titok: Annakidején Vlad Tepes az én családomból házasodott. Vlad Tepesnek három felesége volt. Hogy melyik felesége a rokonom, azt nem árulom el még nektek sem. (amúgy a háromból kettő is az volt) Én ezekbe a családokba tartozom. Oldalágon vagyok rokonságban a vámpírok fejedelmével. Nem vagyok ugyan egyenesági leszármazott, csak távoli rokon meg túl szerény. De ez is számít. Mert hányan mondhatják el magukról, hogy Draculával vannak sógorságban? Szóval, én utálom az ünnepeket, meg a sok hülye, idióta vámpír és zombi filmet. Nevetséges baromság az egész. Mi tényleg igazi vámpírok vagyunk, éjjel-nappal non-stop, ezért nekünk nem vicces a Halloween. Rohadt unalmas ám örökké élni! Főleg, amióta itt lakunk Zombifalván. Itt olyan kihalt minden, mint egy temetőben. Néha meg is kérdezem magamtól, hogy mi a francot keresek én itt, és élek-e még egyáltalán?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14105
30 nap: 341
24 óra: 15